Nou cop per l’oci nocturn: Salut rectifica i no permet la reobertura de les discoteques

  • Interior de la discoteca Turisme 35
2020-10-08T19:11:42+01:00 08/10/2020|

El Govern de la Generalitat ha fet marxa enrere i ha paralitzat la reobertura de discoteques i altres locals d’oci nocturn. La decisió la basen en la situació epidemiològica del país, ja que “l’índex de rebrot ha pujat i els indicadors dels propers dies indiquen que hi podrien haver més pujades”, argumenta Salut.

De fet, metges catalans han demanat al govern que no permetés obrir les discoteques i locals d’oci nocturn, tampoc amb limitacions. El president del consell de col·legis de metges havia titllat d’inoportuna la decisió del Govern d’obrir.

Tot just aquest dimarts, el Procicat havia aprovat permetre la reobertura dels establiments després d’una llarga reivindicació del sector, que ara es mostra indignat davant aquest canvi d’última hora. La patronal, FECASARM, demana la dimissió de la consellera de Salut. Entenen que és la pròpia administració qui ha provocat aquests rebrots prohibint l’oci nocturn i fent augmentar, en conseqüència, el “botellón” i les festes privades. Propietaris de locals d’oci nocturn i treballadors continuen acampats des de dilluns a Barcelona perquè no estaven d’acord amb les mesures de Salut envers el sector.

X