Si vols que les coses durin, tracta-les bé

2020-10-09T08:43:32+01:00 09/10/2020|

Aquesta dita va bé per TOT… Instruments, màquines, PERSONES, ideologies… En totes les coses, el tracte i el respecte són essencials… Si no saps tractar correctament els aparells que utilitzes cada dia, difícilment te’n sortiràs amb les persones… I això és molt greu…

Tinc un amic que cada dos per tres ha de dur a reparar una cosa tan senzilla com el comandament de la tele… Quan vaig a casa seva me n’adono de la manera que el tracta i entenc que se li espatlli… Amb les persones passa el mateix… Cal que conservem els amics!… Si sabem que algun comentari els molestarà, val més no fer-lo… L’amistat s’ha de cuidar, endolcir, mimar… I quan més gran et vas fent, més valor li dones i més conscient ets que mai t’hauràs de penedir d’una paraula que NO has dit… Aquell de l’anunci parlava de com l’aigua s’emmotlla al recipient, una mica també és això… Empatia i respecte són dues paraules que haurien d’estar molt presents en el diccionari del nostre dia a dia.

X