L’Ajuntament precinta els contenidors dels carrers Ànimes i Indústria

  • S'han habilitat contenidors no soterrats per substituir els precintats
2020-10-12T18:40:16+01:00 12/10/2020|

  • Estan precintats els contenidors del carrer Ànimes amb Sant Antoni i els del carrer Indústria amb Església.

Els contenidors soterrats del carrer Indústria amb Església porten un temps tapats. S’han habilitat contenidors no soterrats perquè els veïns puguin llençar les escombraries. El mateix ha passat recentment a la cantonada del carrer Ànimes amb Sant Antoni. El motiu, en principi, és que l’Ajuntament té previst fer el canvi dels contenidors per uns de més moderns en breu.

El portaveu del Govern, Josep Torres, va admetre que molts contenidors de la ciutat han arribat al final de la seva vida útil i que, per tant, s’han de substituir. Els nous tenen la plataforma d’alumini, són una única peça i això fa que siguin més nets. Són els que hi ha, per exemple, a la plaça Catalunya.

Aquest fet arriba després de les queixes dels seguidors a través de #laveudeCalella. Nombrosos veïns han enviat fotografies d’arreu de la ciutat demostrant que les plataformes estan desnivellades, els contenidors estan en mal estat i que, sovint, estan tan plens que les escombraries s’han de deixar fora.

X