L’augment de casos de COVID-19 obliga a aturar totes les competicions no professionals durant 15 dies

2020-10-14T10:51:14+01:00 13/10/2020|

  • Aquesta tarda, la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) ha anunciat a través d’un comunicat que totes les competicions esportives d’àmbit català, federades, escolars o privades, quedaran ajornades durant dos caps de setmana. Els entrenaments es podran seguir fent amb normalitat i aplicant les mesures i protocols de seguretat establerts.

El proper cap de setmana no s’iniciaran les competicions no professionals i hauran d’esperar, com a mínim, dues setmanes. Els clubs que ja havien començat les seves lligues també faran una aturada de 15 dies. Així ho ha anunciat la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) aquesta tarda.

Aquesta mesura, que possiblement la confirmarà demà mateix el PROCICAT dins l’anunci de les restriccions severes que ja té preparades el Govern de la Generalitat, l’haurà de validar un jutjat i no afectaria als entrenaments ni els usuaris d’instal·lacions esportives ni dels gimnasos. 

La mateixa UFEC ha destacat que les federacions esportives estan desenvolupant totes les competicions que tenen en marxa sense incidències de forma exemplar i amb traçabilitat, complint amb els protocols de Salut i la Secretaria General de l’Esport.

Ara, amb l’ajornament de les competicions no professionals que estaven previstes, s’hauran de recol·locar al calendari.

Confinat el sénior femení del CBCalella

Dissabte, el sénior femení del Club Bàsquet Calella va jugar un amistós contra el Femení Maresme, equip que tenia una jugadora positiva. Arran d’aquest encontre, les jugadores del sénior femení i les del sots21 femení que van participar, a més dels seus respectius entrenadors, han hagut de ser confinades a l’espera dels resultats de les proves PCR, excepte una jugadora del sénior que va jugar amb mascareta en tot moment.

X