Exposicions

2020-10-16T14:32:20+01:00 16/10/2020|

Ningú és profeta a la seva terra, diuen… A vegades, la gent de casa és més reconeguda pels forans que no pas pels propis veïns… Pots viure a prop d’un destacat esportista o d’un escriptor molt llegit o de qualsevol persona que sobresurti en modalitats culturals, acadèmiques o artístiques, i no tenir-ne ni idea…  No solem valorar-los prou per ser del mateix poble, o bé perquè els veus i saludes cada dia sense trobar-te’ls damunt d’un pedestal…

Això també passa en el món de la imatge en general… Molts calellencs coneixen alguns dels bons fotògrafs i cineastes de la nostra ciutat per ser membres de Foto-Film Calella… Hi ha companys fotògrafs que fan més exposicions a fora de Calella que a casa nostra… Personalment, la classificació al quart lloc del premi “Negtor 1978”, va donar-me la oportunitat de realitzar diverses exposicions i publicar fotografies a la premsa, diaris i revistes… També vaig ser convidat, l’any 1988, a exposar una obra fotogràfica al reconegut internacionalment “Salon of Invited” de Lodz (Polonia)… Tot un privilegi pel meu “ego” fotogràfic…

Darrerament, col·laboro amb la Biblioteca Can Salvador de la Plaça i l’Ajuntament presentant a l’època nadalenca (aquest any no serà possible), una petita i puntual exposició de fotografia popular, amb imatges sobre la nostra ciutat o bé de persones amb les quals compartim el temps que ens ha tocat viure… Tan de bo altres aficionats s’apuntin també a aquest apassionant treball fotogràfic d’arxiu i de recerca…

Nota: La foto d’avui correspon a un futur projecte fotogràfic personal dedicat als museus.

X