Baralla a cops de pal a la zona de la benzinera

2020-10-27T22:09:38+01:00 27/10/2020|

Dos homes de mitjana edat es van barallar ahir utilitzant barres de ferro a la zona de la gasolinera. Segons alguns testimonis, en veure la baralla s’hi van afegir més persones, mentre que d’altres els intentaven separar. Es desconeix el motiu que va originar el conflicte, però els testimonis apunten a que els dos homes es dedicaven a recollir ferralla per la zona i es feien la competència.

Els fets van ocórrer sobre dos quarts de dues d’ahir dilluns. Els testimonis que van presenciar la baralla van trucar a la Policia Local, que en arribar van mediar entre els dos homes per calmar els ànims. També s’hi van desplaçar els Mossos d’Esquadra. Cap dels dos homes va posar denúncia davant els cossos de seguretat. Alguns calellencs van observar diversos cotxes de la Policia Local i Mossos d’Esquadra anant cap a la Riera Capaspre.

Alguns dels testimonis van marxar de la zona espantats.

X