L’hostaleria calellenca, indignada, es mobilitza

  • El restaurant Can Julio és un dels que assitirà a la manifestació
2020-10-29T15:30:52+01:00 27/10/2020|

El sector d’hostaleria calellenc ha convocat una manifestació per aquest divendres a les 12h a davant de l’Ajuntament. L’objectiu és mostrar el seu rebuig al tancament de bars i restaurants. “Necessitem treballar o ens ofeguem!”, expressen. Inicialment, es volia fer una marxa des de la Plaça Catalunya fins a l’Ajuntament, però el Procicat ha denegat fer la marxa. Per tant, serà una concentració estàtica.

Demanen la participació de tots els actors implicats: des dels treballadors i propietaris dels establiments a proveïdors, transportistes, repartidors i, fins i tot, clients. El tancament de bars i restaurants ha afectat també a tota la cadena.

X