MESURES CONTRA EL COVID-19

Ciutadans demana ajudes municipals per la restauració i els centres d’estètica

  • La formació liderada per Guillermo Gomis considera que calen “ajudes urgents” tant des de l’àmbit local com des de l’àmbit autonòmic.

2020-10-28T11:25:38+01:0028/10/2020|

El grup municipal de Ciutadans demana que es contemplin ajudes econòmiques directes dins del Pla de Xoc municipal pels establiments dedicats a la restauració i als centres d’estètica. Volen que, d’aquesta manera, puguin fer front als pagaments més immediats, com poden ser el lloguer o la hipoteca dels locals, els subministraments o els proveïdors.

També demanen ajudes a nivell català, ja que és la Generalitat l’administració que ha decretat l’aturada, total o parcial en el cas dels establiments que fan menjar per emportar. Entenen que “qualsevol mesura restrictiva en l’àmbit econòmic ha d’anar acompanyada de compensacions que pal·liïn la baixada d’ingressos que amb tota seguretat patiran els propietaris d’aquests sectors”, i que aquestes ajudes han de ser contemplades “tant en l’àmbit autonòmic com en l’àmbit local i han de ser de caràcter urgent”.

Des de Ciutadans denuncien que la Generalitat no té una planificació en l’adopció de mesures i que les propostes són contradictòries, ja que van ordenar el tancament del sector de la restauració i dels centres d’estètica una setmana després de proposar obrir els locals d’oci nocturn per després fer-se enrere.

Comparteix el contingut!

Go to Top