Es busca una nena calellenca de 3 anys

2020-10-28T22:38:29+01:00 28/10/2020|

Crida per trobar l’Amèlia, un nena de l’Escola El Far que algú ha vingut a recollir a les 4h d’aquesta tarda de dimecres al centre educatiu situat a la Fàbrica Llobet, Tot i que les classes acaben a dos quarts de cinc, un home d’avançada edat ha demanat per ella i se l’ha endut. Els testimonis descriuen que la persona que s’ha endut la nena vestia amb roba fosca i portava una cua.

Es tracta d’un nena de 3 anys d’una família calellenca que l’estan buscant juntament amb la Policia Local. Quan els pares han anat a l’escola, han sabut que algú se l’havia endut abans d’hora. Els Mossos d’Esquadra s’estan coordinant per fer la cerca. L’ADF s’ha posat a disposició de les forces de seguretat pel que sigui necessari.

La nena anava vestida amb uns leggings grisos, samarreta rosa i jaqueta de color gris i una motxilla amb un símbol d’un lleó.

Pares del centre educatiu han començat a coordinar-se per fer una recerca pels carrers de la ciutat.

A l’entorn de la sortida de l’escola hi ha les càmeres de seguretat de la comissaria de la Policia Local però que només enregistren els moviments de la Plaça Muriel Casals i l’accés a la caserna policial però no es veu la sortida de l’escola el Far.

X