Els nens i nenes no podran passar per les botigues demanant caramels per Halloween

2020-10-29T19:02:45+01:00 29/10/2020|

Enguany, el 31 d’octubre no escoltarem als nens pel carrer preguntant “truc o tracte?”. Degut a l’elevat risc de contagi i les mesures sanitàries per fer front a la pandèmia, aquest any no es podrà celebrar aquesta activitat festiva.

És una tradició que cada any ha tingut més seguiment, però que és bastant recent. El “truc o tracte” és una activitat importada dels Estats Units, on és molt comú que els nens es disfressin d’éssers terrorífics i vagin per les cases demanant llaminadures. En arribar aquí s’ha modificat i no és a les coses on van els nens, sinó a les botigues, que ja els esperen amb els caramels preparats.

Anar de botiga en botiga faria elevar el risc de contagi, per tant, des de Protecció Civil s’ha decidit anul·lar aquesta activitat. Tampoc es poden fer els “passatges del terror”. També recorden que la màscara d’una disfressa no substitueix una mascareta de protecció, que cal dur a sota.

X