CAP tancat per les nits i els diumenges

2020-11-13T17:24:13+01:00 13/11/2020|

#laveudeCalella Una seguidora destaca que “Calella no te el servei de CAP 24h com ho té la població de Pineda, amb caps de setmana inclosos. I més ara, en estat de pandèmia, on el servei d’urgències de l’Hospital està col·lapsat, i per un mal de panxa i vòmits no et pot visitar un metge de medicina general al propi CAP de la ciutat. Recordem que Calella és una ciutat de 19.000 habitants”.

Des de l’Hospital asseguren que el servei d’urgències no està col·lapsat, tot i que s’està atenent un elevat nombre de persones que arriben amb patologia complexa o greu derivat de la pandèmia i que necessiten una atenció urgent.

També exposen que per patologies com mal de panxa i vòmits cal anar al CAP o trucar al 061, disponible les 24 hores del dia. El servei d’urgències de l’Hospital seria l’últim recurs.

El CAP està obert de 8h a 20h de dilluns a dissabte. “En cas de necessitar atenció en horari nocturn sempre hi ha un CAP obert, i aquest és el de Pineda de Mar. La distribució dels serveis és una qüestió que ve marcada pel Departament de Salut”, expliquen des de l’Hospital.

X