Intervenció policial a la Bruna per una baralla

2020-11-14T19:26:57+01:0014/11/2020|

Aquest migdia s’ha produït una baralla a l’edifici ocupat del carrer Diputació, el Centre Social Ocupat La Bruna, que ha obligat als cossos policials a intervenir. Quatre joves, residents de l’edifici ocupat, haurien estat els protagonistes de la baralla, que ha deixat a dos dels joves ferits lleus. Els veïns han pogut veure com els joves llençaven objectes, com cadires i gandules de platja, per les finestres de l’edifici.

Els fets s’han produït cap a dos quarts de dues. Degut als crits i al llançament d’objectes, els veïns han trucat a la policia. Nombroses patrulles de Policia Local i Mossos d’Esquadra han hagut d’intervenir. Segons els testimonis, també s’hi ha personat una patrulla de la Guàrdia Civil. Els veïns expliquen que els joves que protagonitzaven la baralla s’han encarat amb la Policia, escopint-los. No han transcendit les actuacions de la policia. Cap dels joves ha estat detingut. Per això, els veïns senten que els nois actuen amb total impunitat, fins al punt que li han perdut la por a la policia i s’atreveixen a encarar-se amb ells.

Poc abans, la Policia ja havia hagut d’actuar perquè els joves estaven increpant al propietari d’un petit supermercat i al propietari d’un bar al carrer del Mar, propers a l’edifici ocupat. Els nois ja havien provocat problemes anteriorment al supermercat, llençant-li el cartell dels gelats al propietari.

Segons els testimonis, són els quatre joves els que provoquen problemes al veïnat. La resta d’habitants de la Bruna, entre els quals es compten famílies amb nens, els tenen por i intenten evitar-los. Els mateixos veïns defensen el comportament cívic de les famílies, però demanen que es faci fora als que provoquen aldarulls i baralles.

Comparteix el contingut!

Go to Top