El carrer Moragas tindrà vorera nova

  • Després d’anys amb la vorera trencada, l’Ajuntament remodelarà la vorera del carrer Moragas, entre Balmes i Cervantes. També es plantaran arbres en aquest tram i en l’anterior. Les obres tenen un cost de poc més de 45 mil euros.

2020-11-16T16:34:44+01:0016/11/2020|

Ja han començat les obres de remodelació del carrer Moragas, al tram entre els carrers Balmes i Cervantes. S’enderrocarà la vorera actual per remodelar-la i fer-la més ample. La vorera tenia forats i zones trencades, tal com havíem publicat a través de #laveudeCalella. Els operaris de la Brigada Municipal ja havien arranjat alguna de les parts trencades, però era necessari canviar-la sencera.

També es plantarà una filera d’arbres tant en aquest tram com en l’anterior, entre els carrers Costa i Fornaguera i Cervantes. Seran arbres de la mateixa espècie que al carrer Balmes.

En aquest tram de carrer, els cotxes s’aparquen en bateria. Fer les voreres més amples farà que no hi càpiguen els coxes en bateria, per tant, s’hauran de canviar per aparcaments lineals, tal com estan a al tram anterior. Això farà perdre places d’aparcament, aproximadament la meitat. Un cop comenci la prova pilot de la zona verda, aquest carrer serà un dels que es convertirà en zona de residents.

Les obres han estat adjudicades a l’empresa Construcciones Aguimar Pineda S.L. per un import de poc més de 45 mil euros.

Malgrat que l’Ajuntament ha informat que no caldrà tallar el carrer, aquest matí estava tallat al trànsit. En tot el carrer no es pot aparcar, però els veïns amb guals sí podran accedir.

Comparteix el contingut!

Go to Top