Ciutadans considera innecessari un nou centre cívic a Calella

  • La formació taronja entén que la demanda d’un nou centre cívic a Calella és baixa. Tampoc està d’acord en assumir la inversió que requereix habilitar Can Saula com a centre cívic.

2020-11-18T21:12:16+01:0018/11/2020|

Ciutadans no veu amb bons ulls la proposta del Govern de crear un nou centre cívic a Can Saula. De fet, entenen que la “demanda real d’un nou centre cívic a Calella és francament baixa i sense perspectives d’augmentar en el mitjà o llarg termini”.

Al seu parer, ja hi ha una “gran varietat d’espais culturals i cívics ja disponibles al nostre municipi”, per això troben “completament innecessari l’habilitació d’un altre espai més, en especial si això comportar invertir tal quantitat de fons públics, presumiblement, a fons perdut”. Arriben a titllar “d’absurd”, des d’un punt de vista “d’utilitat pública”, el fet de fer un nou centre cívic, en especial per l’elevada inversió que suposaria la seva habilitació -450.000 euros- sumat als costos de manteniment per 30 anys.

La formació que encapçala Guillermo Gomis tampoc considera que sigui el moment correcte per fer un nou espai d’aquestes característiques. “Considerem que els esforços de les administracions locals haurien d’estar, en aquests moments, concentrats en qüestions molt més rellevants i essencials per la gran majoria de la ciutadania”, exposen des de Ciutadans.

Com la gran majoria de partits, Ciutadans també portava al seu programa electoral la creació d’un centre cívic, però proposava ubicar-lo al Mercat Municipal. Consideren la instal·lació totalment desaprofitada i que requereix un nou plantejament, motiu pel qual hi ubicaven un centre cívic. Amb la crisi de la COVID-19, però, no consideren que sigui el moment adient.

Comparteix el contingut!

Go to Top