L’associació de veïns Calella Centre preferiria un centre cívic al carrer Jovara

  • Actualment, el carrer Jovara està ple de persianes abaixades
  • Calella Centre està a favor d’un local que serveixi com a punt de trobada per entitats i ciutadans, però creuen que, en aquests moments, els diners són més necessaris en l’àmbit socioeconòmic, pal·liant l’impacte de la crisi sanitària.

2020-11-21T10:37:27+01:0021/11/2020|

L’associació de veïns Calella Centre troba positiu crear un centre cívic per “allotjar activitats socials i culturals d’associacions i entitats de Calella”, però creu que la ubicació ideal és al carrer Jovara, on actualment hi ha “poca vida”, i un centre cívic podria “reactivar activitats comercials”. Aposten per locals amplis i interiors diàfans per ubicar un centre cívic ”per tota la ciutadania”.

El Govern municipal proposa crear un centre cívic a Can Saula, un edifici del 1927 ubicat al carrer Església. L’associació de veïns no creu que Can Saula sigui una bona opció per “l’alt cost de remodelació i manteniment” i perquè és un “edifici modernista catalogat, amb aquesta premissa molt pocs canvis es podran fer i hi haurà activitats que no es podran dur a terme”.

Tenint en compte les especificitats de l’edifici, consideren que podria ser “l’embrió d’un futur museu o centre d’estudis del modernisme”.

El Govern va informar que l’adequació de Can Saula com a centre cívic tindria un cost d’uns 450.000 euros. Calella Centre entén que el diner públic “seria més profitós i útil per pal·liar el desastre socioeconòmic que deixa la pandèmia”.

Comparteix el contingut!

Go to Top