Les escoles de música i dansa reprenen l’activitat

  • L'Aula de Música Can Llobet ha reprès les classes aquest dilluns. Foto: @amcanllobet
2020-11-24T18:50:02+01:00 24/11/2020|

Els centres educatius de règim especial, com són escoles de música i de dansa, han pogut tornar a reprendre les classes després de més de tres setmanes tancats a causa de les mesures del Govern per fer front a la crisi de la COVID-19.

Els ensenyaments artístics han criticat el seu tancament per considerar-lo injust després d’haver-se preparat, durant tot l’estiu, per fer les aules segures. Lamenten que se’ls consideri una simple activitat extraescolar quan segons la Llei d’Educació de Catalunya són centres educatius de règim especial, on els alumnes segueixen programes formatius amb un projecte curricular validat pel Departament d’Educació.

El sector torna a les classes creuant els dits per no haver de tornar a tancar. Una nova aturada significaria un greuge per tots els alumnes que veurien estroncat el seu aprenentatge. Les formacions artístiques no poden desenvolupar-se correctament fent classes a distància, tot i que les escoles s’hi ha vist abocades durant el tancament.

L’Aula de Música Can Llobet ha celebrat la tornada a les aules amb aquest vídeo.

X