Últimes places lliures per donar sang aquest dissabte a l’Ajuntament Vell

2020-11-26T12:31:14+01:00 26/11/2020|

Aquest dissabte, l’Ajuntament Vell acollirà una campanya de donació de sang  impulsada pel Banc de sang i teixits. La crida ha tingut molt bona acollida i ja s’hi han inscrit 93 persones. Només queden 3 places lliures al torn de les 20:30.

D’entre totes les persones que s’han apuntat, sempre hi ha algunes que no poden donar sang per diverses qüestions, com que estan baixes de pressió o que estan prenent antibiòtics. Des del Banc de sang i teixits intenten, però, que puguin donar el màxim de persones possibles.

Per donar sang cal demanar cita prèvia a la pàgina web del Banc de sang i teixits. És important inscriure’s per evitar aglomeracions i riscos innecessaris en un moment en el que el contagi de la COVID-19 és possible.

Per aquells que no hagin arribat a temps per apuntar-se, hi haurà una nova oportunitat per donar sang al mes de gener.

X