Voluntàries de la gatera denuncien la falta de manteniment de les instal·lacions

  • Han engegat una campanya de presentació d’instàncies per millorar la gatera.

2020-12-12T10:45:18+01:0012/12/2020|

Voluntàries de la gatera han iniciat una campanya per demanar a la ciutadania de Calella que presenti instàncies a l’Ajuntament demanant millores per la gatera. Denuncien que falta manteniment i que està mal gestionada.

Demanen habilitar una “zona de quarantena, perquè no tenim cap lloc on separar als gats si estan malalts”, explica la Raquel Rodríguez, una de les voluntàries.

També reclamen una nova porta d’entrada, perquè l’actual es despenja, una millor il·luminació -es queixen que actualment només hi ha dues bombetes- i que es cobreixi amb gespa artificial tot el pati, perquè ara només hi ha algunes zones.

Lamenten que el terra s’està aixecant i que les parets tenen humitat, perquè hi va haver una fuita d’aigua al darrera. També adverteixen que hi ha unes falses parets de fusta on els gats s’enfilen i que no són segures, per tant, caldria canviar-les per unes fixes.

Les voluntàries de la gatera demanen als ciutadans que presentin una instància a l’atenció del regidor de Sostenibilitat, Albert Torrent, i la responsable de Medi Ambient, Pilar Riera. Exposen la necessitat de reparar diferents aspectes de la gatera.

El que demanem és la punta de l’iceberg, perquè la gatera no està ben gestionada”, assegura la voluntària. Actualment tenen uns 7 o 8 gats, ja que en les últimes setmanes n’han regalat tres. Alguns, però, fa 10 anys que hi són i han perdut l’esperança que puguin ser adoptats.

Hi treballen de forma altruista 8 voluntàries, fa poc s’hi han apuntat tres noies noves. Això els ha permès organitzar-se perquè cada dia hi pugui anar una de les voluntàries. Cadascuna té un dia assignat per fer tasques com omplir el pinso, posar aigua o netejar el sorral.

Estan estudiant presentar una denúncia per irregularitats en la gestió de la gatera, tant per part de l’Ajuntament com de l’associació que la gestiona i del veterinari que se’n fa càrrec.

Comparteix el contingut!

Go to Top