Mascaretes solidàries per recaptar fons per La Marató

2020-12-18T10:14:19+01:0017/12/2020|

Enguany, La Marató està dedicada a la COVID-19. Un dels elements que ha fet imprescindible la crisi sanitària han estat les mascaretes. El calellenc Miquel Martí, membre de Calella per La Marató, ha fet precisament mascaretes personalitzades per recaptar fons per La Marató. Hi ha dos models, una negre on està representada la Llopa menjant-se la COVID-19 i una blava amb un simbolisme que recorda al de la radioactivitat.

Les mascaretes es podran comprar aquest dissabte al preu de 4 euros. Es podran trobar al matí a una parada que muntaran al carrer Sant Joan i a la tarda a la Fira de Nadal i Artesania de proximitat que se celebrarà a la Plaça de l’Església. També vol abastir als botiguers perquè portin la mascareta als comerços.

Calella per la Independència, per la seva banda, vendrà fanalets solidaris per La Marató. A alguns establiments de la ciutat també s’hi podran trobar guardioles per fer aportacions directes a l’esdeveniment solidari. Precisament la COVID-19 ha fet anul·lar moltes de les activitats tradicionals que es fan cada any per recaptar fons per La Marató.

Comparteix el contingut!

Go to Top