Fira de Nadal i Artesania de proximitat a la plaça de l’Església

Fira per recaptar fons per La Marató, l'any 2019

2020-12-18T18:34:23+01:0018/12/2020|

Aquest dissabte, l’esperit nadalenc s’apoderarà de la plaça de l’Església. S’hi celebrarà una Fira de Nadal i Artesania de proximitat organitzada per la nova associació Petits creadors, que reuneix una vintena d’artesans locals.

S’hi podran trobar parades de decoració nadalenca, com corones i arbres fets de “patchwork”, però també altres productes fets a mà com arracades, segells d’estampació, diademes i roba per a bebès.

La fira començarà a les 10h i estarà oberta tot el dia, fins les 20h. Haurà de comptar amb totes les mesures de seguretat que marca el Procicat, com és delimitar l’espai i posar a disposició dels clients dispensadors de gel hidroalcohòlic. Hi haurà un itinerari marcat: el punt d’entrada és el carrer Església i el de sortida és el carrer Romaní. Caldrà mantenir la distància de seguretat, tant entre els clients com entre les carpes. L’aforament estarà limitat.

L’objectiu de Petits creadors és poder repetir la fira diversos cops a l’any, com per exemple per Setmana Santa o a l’estiu, i així donar sortida als seus productes d’artesania de proximitat.

Serà la única fira que se celebrarà a la plaça de l’Església. La tradicional Fira de Nadal que tenia lloc cada any no es farà. L’any passat va rebre queixes degut a la seva organització i per la poca quantitat de parades que hi havia.

Comparteix el contingut!

Go to Top