Junts per Catalunya recull signatures a Calella per avalar la seva candidatura electoral

2020-12-28T10:25:35+01:00 28/12/2020|

El partit de Carles Puigdemont es presenta per primera vegada en uns comicis electorals de forma independent, per tant, ha de superar un escull que els altres partits ja han fet: necessiten el 0,1% de signatures del cens electoral per avalar la seva candidatura de cara a les eleccions del 14 de febrer.

Des d’avui i fins dijous estaran a Calella a dos punts: la Fruiteria Dolors, situada al carrer Bruguera número 34, i la Carnisseria Montse, al carrer Costa i Fornaguera número 122. Als dos comerços es podrà signar per aconseguir que Junts per Catalunya es presenti a les eleccions. També es podrà descarregar el full de la web de Junts per omplir-lo a casa i signar-lo.

Calella pertany a la província de Barcelona, on el partit necessita 4.000 firmes. Això suposa una prova de confiança per part de la ciutadania, ja que Junts podrà copsar l’impacte que té en l’electorat en base a la seva mobilització.

A la nostra ciutat, Junts per Catalunya – Calella té perfils a les xarxes socials. A les darreres eleccions municipals, Junts per Calella es va presentar com una coalició de Junts per Catalunya i el PDeCAT, però els dos partits van ara per separat. Una gran part de la candidatura de Junts per Calella, encapçalada per l’alcaldessa, s’identifica amb el PDeCAT. El partit de Junts per Catalunya – Calella no s’ha presentat encara.

X