La manca de cita prèvia a l’OAC impossibilita fer instàncies presencials

2020-12-28T19:06:52+01:00 28/12/2020|

Una seguidora es queixa que no pot presentar una reclamació a la Oficina d’Atenció Ciutadana perquè no hi ha cita prèvia fins al gener. Ja des de principis de desembre no hi havia hora.

“He d’entregar un full de reclamacions a l’Ajuntament i al gener ja no podré fer-ho dins dels terminis establerts, però resulta que no hi ha cita prèvia per entregar documentació a aquest Ajuntament fins el 4 de gener de 2021, per tant, la meva reclamació ja queda fora dels terminis”, lamenta.

També ha sol·licitat hora per demanar la Targeta Rosa de l’Ajuntament de Calella per tenir una discapacitat reconeguda, però es troba amb el mateix problema.

Denuncia que s’estan violentant els seus drets de realitzar peticions i a rebre un servei de qualitat. “Quants funcionaris treballen a l’Ajuntament com perquè no tinguin la capacitat d’atendre a un petit poble de 19 mil habitants?”, es pregunta.

X