Activat el pla NEUCAT en fase de prealerta al Maresme per aquesta propera matinada

  • Can Carreres és el punt més alt de Calella. L'any 2018 hi va nevar
2021-01-02T19:04:35+01:00 02/01/2021|

Protecció Civil ha inclòs la comarca del Maresme dins la fase de prealerta del Pla especial d’emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT) davant la previsió de nevades a cotes baixes durant la propera matinada.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha informat que la cota de neu oscil·larà entre els 400 i els 200 metres al litoral i prelitoral de Girona i nord de Barcelona. Tot i que la neu serà testimonial, la zona de Can Carreras, la més alta de la ciutat, pot quedar enfarinada aquesta propera matinada.

Caldrà estar atents a les actualitzacions de la previsió meteorològica per veure com evoluciona la pertorbació mediterrània, que juntament amb una llengua d’aire fred, pot fer baixar la cota de neu a cotes on no és gaire habitual veure.

L’Ajuntament ha informat que a nivell policial tenen preparada la senyalització per si calgués tancar alguna via i la brigada té a punt la sal per si calgués tirar-ne.

X