Missatges positius als gots de cafè de la cafeteria El desig per començar el dia amb un somriure

2021-01-07T09:34:54+01:00 07/01/2021|

La restauració s’ha hagut de reinventar després dels estralls que ha causat la pandèmia. A la cafeteria El desig, situada al carrer Església, ho han fet donant un valor afegit als seus cafès amb gots on es poden llegir frases enginyoses relacionades amb el món del cafè.

“Para mí ir tu y yo juntos por la calle es la leche” o “El café latte en el corazón de un maestro” són algunes de les declaracions d’intencions que porten escrits els gots. D’aquesta manera, a més d’un cafè, el client també s’emporta un somriure.

Bars i restaurants tenen un horari molt estricte a causa de les mesures per contenir el brot epidèmic. Només poden oferir esmorzars, de 7:30h a 9:30h, i dinars, de 13h a 15:30h. La resta del dia ha de ser per emportar o a domicili. Per això, s’han hagut de reinventar i oferir més valor afegit en les petites coses, tal com ho ha fet la cafeteria El desig.

El sector de la restauració no està passant per bons moments a causa de la crisi sanitària. Amb les mesures que els ha imposat la Generalitat, molts establiments no poden arribar a cobrir les despeses que els genera estar oberts. De fet, des del sector consideren que la Generalitat els ha “declarat la guerra” forçant-los a treballar amb aquest horari.

X