L’Hospital de Calella busca infermers per urgències i hospitalització

2021-01-09T18:43:54+01:00 09/01/2021|

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) està buscant infermers i infermeres per l’Hospital de Calella. S’incorporaran als serveis d’hospitalització i d’urgències. El requisit és tenir el grau o la diplomatura en Infermeria, tot i que també valoraran els anys d’experiència i haver-se continuat formant en aquest àmbit.

L’Hospital ofereix un contracte de 6 mesos de durada amb possibilitats de continuïtat. La jornada pot ser completa o parcial segons la disponibilitat del candidat i la incorporació és immediata. Els interessats han d’enviar un correu electrònic adjuntant el CV amb la referència DUIC21 a rrhhd@salutms.cat.

En temps de pandèmia, els professionals sanitaris van molt buscats. Molts centres busquen, justament, infermers. Des del Col·legi Oficial d’Infermeria de Barcelona corroboren que a Catalunya falten infermeres, un problema que ha agreujat la COVID-19. Als centres on més es nota aquesta manca d’infermers és a les residències i als sociosanitaris.

X