L’Hotel Amaika i l’Hotel Volga seran col·legis electorals a les eleccions del 14F

  • L’Amaika i el Volga, juntament amb la Fàbrica Llobet, seran les tres seus electorals on es podrà votar a les eleccions del 14F al Parlament de Catalunya.

2021-01-11T10:55:17+01:00 11/01/2021|

Per les eleccions del 14 de febrer, Calella tindrà dos nous col·legis electorals. Són els hotels Amaika i Volga, que substitueixen a l’Escola Pia i l’escola Freta. També desapareix la biblioteca, però es manté la Fàbrica Llobet.

D’aquesta manera, s’evita que les escoles s’omplin de gent que no hi va habitualment i, per tant, es redueix el risc de contagi de COVID-19. Els centres educatius hauran d’obrir l’endemà, dilluns 15 de febrer, per fer classe. Els espais electorals han de ser grans i oberts i la Biblioteca és petita i les taules estan atapeïdes a la planta baixa.

Per primera vegada, dos hotels faran de seu electoral. Són hotels actualment tancats, que hauran d’obrir específicament pels comicis.

Tot i que la logística s’està preparant dins dels terminis corresponents, encara no és segur que les eleccions es puguin portar a terme. El 15 de gener és la data que s’han fixat els partits per decidir si es tiren endavant o s’ajornen. La decisió es prendrà en funció de la situació epidemiològica.

Es pot consultar el cens electoral, juntament amb el col·legi i la mesa on s’ha d’anar a votar, a l’Ajuntament i a l’INE, mitjançant certificat digital.

X