Un helicòpter del SEM aterra a Calella per traslladar un pacient a Barcelona

  • L'helicòpter ha aterrat a l'aparcament de l'Hospital 2, actualment buit
  • El SEM ha traslladat un pacient de la Creu Groga, un exemple de col·laboració pública-privada.

2021-01-14T13:14:57+01:00 14/01/2021|

Un helicòpter del SEM ha aterrat avui a Calella per atendre un pacient de la Creu Groga. Davant la impossibilitat de disposar d’una ambulància medicalitzada, ha estat l’helicòpter el que l’ha hagut de traslladar a Barcelona.

Primer ha aterrat al mig de la carretera N-II, just davant de la Creu Groga, el lloc més proper per atendre al pacient. Per alliberar la carretera i que el trànsit pogués fluir, han traslladat l’helicòpter fins a l’aparcament de l’Hospital 2, que es troba buit ja que havien de començar els treballs de preservació de les restes romanes. Els operaris ja estaven sobre el terreny, tot i que només s’havien iniciat els treballs de prospecció de les restes romanes i, per tant, l’aparcament estava lliure.

Al pàrquing de l’Hospital 2 han esperat que vingués una ambulància que traslladés el pacient des de la Creu Groga, amb el metge de l’helicòpter. El pacient ha patit un atac de cor i havia de ser traslladat ràpidament a un hospital de Barcelona. Als volts de dos quarts de 12, l’helicòpter s’ha enlairat cap a la ciutat comtal.

La Creu Groga ha aplaudit la col·laboració pública-privada amb el SEM.

La Policia Local ha donat tasques de suport a l’actuació.

X