Tarinas, reconegut com el millor bufet de l’Estat en dret bancari

El bufet Tarinas Viladrich està situat al carrer Sant Jaume

  • Estan molt orgullosos del reconeixement que suposa un premi en el que competien amb bufets d’arreu de l’Estat. Rebran el premi en una gala que se celebrarà a Madrid a l’abril.

2021-01-18T20:35:50+01:0018/01/2021|

Tarinas ha començat l’any amb bones notícies: els Premis Nacionals de Llei li han atorgat un guardó en Dret Bancari, considerant-lo com el millor bufet de l’Estat en aquesta branca del dret.

La directora del Departament de Dret Bancari i sòcia de Tarinas, Núria Castillo, ha rebut amb gran satisfacció el premi, assegurant que “és molt maco després de tant de temps treballant i lluitant tots aquests temes. Innovant-nos, perquè la jurisprudència és molt canviant. I no només a nivell de Catalunya, que ja és perfecte, sinó a nivell de tot Espanya, hem crescut moltíssim”.

Núria Castillo és directora del Departament de Dret Bancari i sòcia de Tarinas

Han guanyat entre molts altres bufets d’advocats d’arreu de l’Estat. Un gran reconeixement pel despatx calellenc, que porta casos i clients de tot Espanya. Castillo considera que el seu valor afegit és que “portem molts anys en bancari, no som dels que han crescut arran de les clàusules sòl sinó que portem molts anys, i sobretot perquè han fet un rànquing de sentències satisfactòries pels consumidors i han vist com nosaltres, durant tota aquesta trajectòria, hem tingut moltes sentències estimatòries”.

La VI Gala dels Premis Nacionals de Llei se celebrarà el 14 d’abril a l’Hotel The Westin Palace de Madrid.

Tarinas va iniciar la seva trajectòria fa més de 80 anys. Consideren que el seu èxit rau en diferenciar-se de la resta de bufets i el tracte amb el client, ja que prioritzen la seva experiència com a “centre de la orientació del despatx”. El seu lema és “tractem amb persones”.

Comparteix el contingut!

Go to Top