El PP anuncia a Calella un pla de xoc econòmic amb una reducció de l’IVA al 4% a l’hostaleria i ajudes directes

  • El vicesecretari de comunicació del PP, Pablo Montesinos, ha visitat Calella en el marc de la campanya electoral catalana, on ha anunciat una proposta de pla de xoc pel sector de l’hostaleria.

2021-02-02T16:17:02+01:0002/02/2021|

El Partit Popular vol salvar l’hostaleria amb un pla de xoc econòmic que inclou la baixada de l’IVA al 4%, així com ajudes directes pel sector, sobretot per autònoms i petites i mitjanes empreses. L’ha anunciat Pablo Montesinos, vicesecretari de comunicació del PP i diputat al Congrés, durant la seva visita avui a Calella, on s’ha reunit amb el president del PP de Calella, Miquel Campoy. La proposta serà debatuda avui al Congrés dels diputats.

Montesinos ha alertat que les formacions polítiques quedaran “retratades” si no es mostren a favor de la baixada d’impostos i les ajudes directes al sector turístic.

El PP també preveu un “Pla Renove perquè qui viu del turisme pugui adaptar els seus negocis a les necessitats vigents amb la tercera onada del coronavirus”.

“A ingressos zero, quota zero”

El diputat també ha anunciat que el PP ha presentat una mesura perquè els autònoms no hagin de pagar les seves quotes durant el temps que no poden obrir. “A ingressos zero, quota zero”, ha destacat.

Sense sortir del sector del turisme, Montesinos ha demanat al Govern espanyol un pla pel turisme per aquest estiu. Es preveu que el turisme vagi lligat a la vacunació, per tant, dependrà de com avança la campanya de vacunació anti-Covid per conèixer el futur del turisme.

El diputat del PP ha assegurat que Alejandro Fernández, el candidat popular a les eleccions catalanes, és clau perquè a Catalunya es parli de “turisme, autònoms i petites i mitjanes empreses”.

Comparteix el contingut!

Go to Top