El vostre vot és el nostre compromís

2021-02-05T18:16:44+01:0005/02/2021|

El President Puigdemont assegura que com ha passat en la resta d’eleccions, “si voteu, guanyem” i ha emplaçat la ciutadania a fer que el 14-F guanyi Junts perquè l’estat espanyol “vagi a dormir amb un bany de realisme i abandonin les excuses per abordar la solució política per Catalunya”.

Junts per Catalunya ha fet aquest dimarts al vespre un míting a Terrassa, amb la candidata Elsa Artadi; els consellers Josep Rull, Miquel Sàmper i Damià Calvet; la candidata de Junts a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs; i el president Carles Puigdemont. En l’acte, Borràs ha fet una crida a votar el 14-F: “El vostre vot és el nostre compromís. Exigiu votar amb seguretat, amb llibertat i reclamant solucions als problemes”. De nou, Borràs ha denunciat el dèficit fiscal que pateix Catalunya i ha lamentat que el govern de Pedro Sánchez no hagi complert el que promet pel país, per això la candidata ha afirmat que la plena independència ens permetrà “disposar de tots els recursos per ajudar les persones com es mereixen, per tenir el sistema sanitari que mereixem”. Per això, ha reblat que “el dèficit fiscal és social, ocupacional, cultural, que vol dir que és pèrdua d’oportunitats pels ciutadans de Catalunya”.

En aquest sentit, el president Carles Puigdemont també ha fet una crida a votar el 14-F perquè, com ha passat en els darrers comicis, “si voteu, guanyem”. Puigdemont ha subratllat la importància d’una victòria de Junts perquè l’estat espanyol “vagi a dormir amb un bany de realisme i abandonin les excuses per abordar la solució política per Catalunya”. En aquest sentit, el president ha assegurat que el proper 14-F la ciutadania ha d’escollir entre Laura Borràs o Salvador Illa i els vots de Junts han de servir per “despertar de la ganduleria en què s’ha instal·lat el govern espanyol de Pedro Sánchez”.

D’altra banda, el conseller Josep Rull ha emplaçat la ciutadania a superar la por que ens estan posant des de l’estat espanyol, que torni l’esperit de l’1 d’octubre, “ara es torna a incorporar el concepte de la por, l’amenaça permanent, la repressió, si aquells homes i dones que l’1 d’octubre van anar a votar i van fer front a la ignomínia de les forces de seguretat i no van tenir por, ara no n’hem de tenir”.

D’altra banda, la candidata i vicepresidenta del partit, Elsa Artadi, ha reblat que “diem no als socialistes al Govern, no a comuns al Govern, i sí a un govern fort de Junts per Catalunya i que no ens enganyin”. Artadi se suma a la crida per votar Junts per Catalunya el 14-F, “un partit que lluita i persisteix pels drets de tothom. Som una nació i serem una gran República i això només ho farem amb un govern de Junts i un govern independentista”. D’altra banda, el conseller Damià Calvet ha recordat que Junts va presentar un document amb 50 mesures “que han de servir per aconseguir una reactivació econòmica del país, que posi l’agenda verda al centre de totes les decisions i l’agenda digital al centre”.

Finalment, el conseller Lluís Puig, des de Waterloo, també ha participat en l’acte a la seva ciutat natal i ha recordat la importància de la feina a l’exili: “Som lluny per defensar els drets de les persones que volen ser catalanes i per denunciar la persecució ideològica, les togues que fan política i que empresonen la llibertat d’expressió”.

CALELLA COMUNICACIÓ ha cedit aquest espai a totes les formacions polítiques perquè expressin els seus valors a través de columnes d’opinió.

Comparteix el contingut!

Go to Top