No ens podem permetre quatre anys mes de procés

2021-02-06T10:34:24+01:0006/02/2021|

Estem encarant una campanya electoral i els catalans no podem permetre que els vots constitucionalistes apuntalin un govern separatista. No ens podem permetre un tercer tripartit governat per ERC amb el suport del PSC. Un tripartit és sinònim d’allargar el procés.

Tenim l’oportunitat d’aconseguir obrir una nova etapa de veritat, amb un Govern moderat i sense separatistes. Ciutadans pot liderar aquesta nova etapa amb un Govern net, sense corrupció, centrat en la salut i en el benestar dels catalans, sense cedir al xantatge separatista.

Som aquí per augmentar la inversió en sanitat i acabar amb les llistes d’espera, revertirem les retallades que s’han realitzat al sistema públic de salut, acabarem amb la precarietat laboral dels professionals sanitaris i la temporalitat abusiva en el Servei Català de Salut. Impulsarem una reforma integral de l’Atenció Primària.

Som aquí per garantir la atenció a la dependència, una prioritat inajornable. Avançarem cap a la igualtat social, la inclusió i la accessibilitat universal de les persones amb discapacitat. Lluitarem contra la pobresa i promourem la inclusió social. Farem realitat el dret a un habitatge digne i adequat. Treballarem per una igualtat real de dones i homes i erradicarem la violència masclista a la nostra societat.

El 14 de febrer els catalans tenim dues opcions de canvi i constitucionalista sense cedir als xantatges del separatisme, sense corrupció, amb recuperació econòmica i de convivència.

Cal una veritable reconstrucció a Catalunya que doni resposta a famílies, autònoms, pimes, treballadors per superar la crisi del COVID-19. Aposto per un govern amb una agenda que prioritzi la Sanitat, la Dependència i les Polítiques Socials davant el malbaratament separatista.

Ciutadans treballarà per augmentar els esforços de prevenció, rastreig i vacunació amb l’objectiu de salvar vides fins que acaben vencent l’epidèmia. Garantirem una educació segura i sense escletxa digital per tots els nens i nenes mentre duri la crisi sanitària. Ajudarem a les famílies i col·lectius més vulnerables per no deixar ningú enrere. Incrementarem el pressupost en públic en I+D+i fins arribar a l’objectiu europeu del 2%. Protegirem la ocupació a Catalunya i reforçarem les ajudes. Recolzarem les pimes i els autònoms afectats per la crisi de la COVID-19. Emprendrem la transformació digital del sector públic de la Generalitat i l’economia de Catalunya.

Finalment el 14-F tenim la oportunitat de guanyar tots a Catalunya.

Guillermo Gomis és candidat al Parlament de Catalunya per Ciutadans i regidor-portaveu del grup municipal de Ciutadans a Calella.

CALELLA COMUNICACIÓ ha cedit aquest espai a totes les formacions polítiques perquè expressin els seus valors a través de columnes d’opinió.

Comparteix el contingut!

Go to Top