Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona al seu domicili a Calella

2021-02-08T18:21:39+01:0008/02/2021|

Els Mossos d’Esquadra estan investigant la mort d’una dona d’edat avançada, de 97 anys, al seu domicili de Calella, al carrer Església número 175.

Ahir als voltants de les 22:00h, la Policia Local de Calella va alertar als Mossos de la troballa del cos sense vida d’una dona al seu domicili. Precisament ahir, a la nit, es va produir una apagada elèctrica a diverses zones de Calella, entre elles a part del carrer Església. Això va fer que els familiars no poguessin contactar amb ella i, un cop va tornar la llum i no van poder accedir al seu domicili perquè la porta estava tancada per dins, van trucar a la Policia Local. Diverses patrulles i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar fins al lloc dels fets. La víctima vivia sola al pis.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra a través del seu compte de Twitter, la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Nord està investigant un homicidi. La investigació està oberta per determinar les causes de la mort de la veïna calellenca.

Diversos mitjans s’han acostat fins a Calella per conèixer de primera mà què ha passat. Els Mossos d’Esquadra han precintat el domicili per poder seguir amb la seva investigació.

Segons els Mossos d’Esquadra, la dona presentava signes de violència. La policia científica s’ha endut objectes del domicili, entre ells una cadira. El cos de la dona ha estat traslladat fins a la Ciutat de la Justícia per practicar-li l’autòpsia.

Aquest tipus d’investigacions, declarades sempre sota sumari, duren aproximadament unes 48 hores. Tot i això, fonts de la família de la víctima apunten a que es tractaria d’una mort natural i que els signes de violència podrien interpretar-se a causa de la mateixa caiguda.

Comparteix el contingut!

Go to Top