La base de càrrega de vehicles elèctrics, en un carrer amb regulació horària

2021-02-16T17:42:07+01:0016/02/2021|

#laveudeCalella Una seguidora ha rebut una multa per passar per la part alta del carrer Sant Joan per carregar el seu cotxe en un horari no permès. Es queixa que és l’únic lloc de Calella per carregar els vehicles elèctrics i que hi ha diverses franges horàries en les quals no es pot passar per ser hora d’entrada i sortida de les escoles. Considera que cal instal·lar les bases de càrrega en un lloc on es pugui circular lliurement.

Ens ha enviat el següent missatge: “Ara sí que flipo…Tinc un cotxe recarregable. Les úniques bases de recàrrega estan al carrer Sant Joan, doncs bé, aquest matí m’ha arribat una notificació de l’Ajuntament de Calella per identificar el conductor ja que m’han posat una multa de 90 euros per passar per aquest carrer en hores d’escola.

Hi ha un cartell que posa que durant 4 franges horàries que van des de les 08:30 fins les 17:00 no es pot passar… si aquestes bases de recàrregues triguen 4 hores en carregar la bateria del cotxe, em pot explicar algú quins malabarismes hem de fer per poder tenir els cotxes carregats?

Ningú s’ha plantejat posar les bases de recàrrega en un altre lloc, de lliure pas, per poder fer ús dels carregadors a l’hora que als usuaris els convingui? Quines ganes que hi ha des de l’Ajuntament de fer més sostenible el planeta…

Us envio la foto del cartellet en qüestió, que fa gairebé impossible fer ús de les bases de recàrrega lliurement.

Sincerament, jo fa poc que visc aquí i no m’havia fixat en el cartell, però després d’aquesta primera notificació, he mirat els dies que he recarregat el cotxe i encara m’ha d’arribar una segona multa…això és indignant…”

Comparteix el contingut!

Go to Top