La Policia Local requisa una escopeta de balins a La Bruna

  • La Policia Local va haver d’anar fins a l’edifici okupat La Bruna per requisar una escopeta de balins. Segons diversos testimonis, un dels inquilins del centre jugava amb ella i atemoria als vianants de la zona.

2021-02-18T14:11:57+01:00 18/02/2021|

L’individu va encanonar a diferents persones que circulaven per la zona amb la pistola. Els veïns, atemorits, van advertir a les forces de l’ordre que es van personar a l’edifici i van endur-se l’arma. Segons fonts municipals, la pistola estava oxidada i era inutilitzable.

Les pistoles de balins son armes d’aire comprimit i, per tant, no estan considerades joguines. No les poden utilitzar menors de 14 anys i s’han d’utilitzar, sempre, sota condicions de seguretat, sigui per les persones que les utilitzen com per la resta de ciutadans.

Aquestes armes s’utilitzen, per exemple, a les parades de tir de les fires. S’utilitzen en modalitats esportives de tir a la diana en espais habilitats. No es poden utilitzar contra animals sota sanció. Per poder-la portar pel carrer cal un permís especial d’armes que dona la Guardia Civil.

X