La por a noves variants de la COVID-19 manté les restriccions una setmana més

  • Cafeteries, bars i restaurants són dels més afectats per les restriccions
  • Tot i que les dades epidemiològiques van a la baixa, la por a les noves variants de la COVID-19, com la soca britànica o la brasilera, han fet que el PROCICAT mantingui les restriccions una setmana més, tot i que alleugereix el sector de les extraescolars en educació infantil i primària.

2021-02-21T11:09:31+01:00 21/02/2021|

Demà acabava el termini que mantenia en vigor les actuals mesures restrictives de la pandèmia, que es van posar en marxa al gener, en plena tercera onada. 

La Generalitat, però, ha decidit mantenir les restriccions actuals una setmana més, fins al 28 de febrer. Així ho ha aprovat el PROCICAT, que sí ha autoritzat la represa de les activitats extraescolars a les etapes d’infantil i primària. 

Per tant, es mantenen totes les restriccions com fins ara, és a dir, el toc de queda de 22h a 06h, els horaris per franges al sector de la restauració o el confinament comarcal. 

Les dades epidemiològiques a Calella, han disminuït en els darrers dies. L’índex de rebrot se situa ara als 139 punts, mentre que la taxa de reproducció es troba al 0,62.

La restauració calellenca, preocupada

Cafeteries, bars i restaurants porten moltes setmanes patint les restriccions sanitàries i la seva economia s’està veient greument perjudicada. No poder servir sopars ni cap tipus d’aliment o beguda durant una gran part del dia els està afectant. Els hotels i restaurants tenen la vista posada en l’estiu per recuperar-se, després d’haver perdut l’esperança en la Setmana Santa.

X