L’Ajuntament destina 400.000 euros per remodelar els carrers Sant Antoni i Sant Pere

2021-02-22T09:42:59+01:0022/02/2021|

Avui comencen les obres de remodelació dels carrers Sant Antoni, entre Sant Joan i Sant Pere, i Sant Pere, entre Sant Antoni i Bruguera. Són unes obres de gran envergadura que tindran una durada de 4 mesos i un cost de 400.000 euros.

El projecte contempla la renovació dels serveis de clavegueram i aigua, la instal·lació dels tubs per possibles ampliacions dels sistemes de telecomunicacions i la renovació del paviment.

El carrer Sant Antoni seguirà l’estètica del carrer Sant Joan, amb un carrer de nivell únic amb paviment de peces de granit rosa. El carrer Sant Pere, en canvi, seguirà la línia estètica del carrer Amadeu però amb els acabats de Bruguera: un carrer amb pas de vehicles, de nivell únic, amb una part central asfaltada i dos laterals a nivell de carrer amb paviment de peces de pòrfir. Es col·locaran pilones per separar la zona de pas de vehicles i la de vianants.

Els veïns que tinguin aparcament amb gual als trams de carrer afectats poden demanar autoritzacions d’aparcament gratuït a les zones blaves. Per fer-ho, han d’adreçar-se a Gestvia i aportar la documentació requerida (nom, telèfon, adreça de la plaça d’aparcament, matrícula del vehicle, justificant de l’IBI o lloguer de la plaça i gual d’aparcament). A partir de demà quedarà restringit el pas de vehicles dels aparcaments.

Comparteix el contingut!

Go to Top