Millores a les pistes de petanca del carrer Doctor Vivas

2021-03-11T18:47:13+01:00 11/03/2021|

#laveudeCalella Una calellenca que viu a prop de les pistes de petanca del carrer Doctor Vivas demana millores per les pistes, on es reuneixen grups d’avis els caps de setmana per jugar a la petanca. Ens ha enviat el següent missatge: “visc al carrer Doctor Vivas i mica en mica vaig veient com la zona on abans hi havia una mini pista de futbol, i dic hi havia perquè fa mes d’una setmana que la porteria que quedava ha desaparegut, i on hi ha una pista de petanca que es deteriora sense fre.

M’agradaria saber si hi ha algun tipus de projecte per aquesta zona, l’any passat ja vaig comentar a una persona de l’Ajuntament que estaria súper bé ampliar les pistes de petanca i col·locar un bon lloc per seure que no estigui ple de caques i pixats de gos.

Els caps de setmana s’ajunta una bona colla de gent gran per jugar i els pobres han de fer torns a la única pista de la qual, per cert se’n cuiden ells mateixos de mantenir neta i arreglada durant la setmana, seria una pena que no es fes res.”

X