Cotxes en doble fila a l’aparcament del Mercat

2021-03-17T13:20:13+01:00 17/03/2021|

#laveudeCalella Una seguidora es queixa que cada dia hi ha cotxes en doble fila a l’aparcament del Mercat que impedeixen la sortida d’altres cotxes i es pregunta si no es pot trobar alguna solució perquè això no passi. Succeeix especialment a les hores d’entrada i sortida de les escoles.

Llegeix el seu missatge: “Cada matí aparco a l’aparcament del Mercat per deixar els nens a l’escola, aparco correctament a la plaça de pàrquing, inclús pago el tiquet de zona blava. Doncs bé, cada cop que haig de treure el cotxe per marxar hi han cotxes en doble fila mal aparcats, camions aparcats al mig del mercat, formant unes cues bestials, i impedint la sortida dels cotxes que estan ben aparcats. Avui ja ha superat els límits, i per això la meva queixa: cotxe en doble fila enmig, jo sense poder maniobrar, els cotxes impacients tocant el clàxon i un cotxe sense paciència volent aparcar on jo treia el cotxe quan encara estava maniobrant per culpa del que estava mal aparcat. No se si es podria fer alguna cosa, em sembla perfecte que hi hagin policies controlant el trànsit de la carretera, però es podria fer alguna cosa dins l’aparcament?”

X