S’incendia un vehicle que circulava per la N-II a l’alçada del Mercat

2021-03-26T23:30:37+01:00 26/03/2021|

Aquesta nit, als volts de dos quarts d’onze, un cotxe que circulava per la carretera N-II s’ha incendiat. El conductor l’ha aturat a l’alçada de la parada de bus del Mercat Municipal. Del vehicle sortia foc i una gran columna de fum. Segons diversos testimonis, s’ha sentit un esclat abans que el cotxe s’incendiés i es podia veure un rastre de benzina que el vehicle deixava anar mentre circulava. El conductor del turisme ha sortit il·lès.

Una dotació dels Bombers de la Generalitat ha actuat per sufocar l’incendi. Dues patrulles de la policia també s’han personat al lloc dels fets. Mentre apagaven l’incendi s’ha tallat el pas per la carretera. De totes maneres, en haver començat el toc de queda, no hi passava pràcticament cap vehicle.

X