Canvi d’espai de vacunació: de l’Hotel Summer a la Fàbrica Llobet-Guri

S'estan vacunant a les persones de més de 80 anys

  • La vacunació contra la COVID-19 es deixa de fer a l’Hotel Summer i passa a la Fàbrica Llobet-Guri. Mentre es prepara el nou punt de vacunació, les injeccions es posen al CAP.

2021-04-01T09:38:38+01:0001/04/2021|

La vacunació contra la COVID-19 es farà, a partir dels pròxims dies, a la Fàbrica Llobet-Guri, a la sala polivalent. Serà el nou punt de vacunació pels calellencs, un espai que serà gestionat per l’equip d’atenció primària.

Fins ara, la campanya de vacunació es feia a l’Hotel Summer, on s’havia traslladat tota l’activitat relacionada amb la COVID-19 que gestionava el CAP. És a dir, on es realitzaven les proves PCR i des d’on es contactava amb els contactes estrets dels positius de coronavirus, a més de portar-se a terme la vacunació. No s’han donat a conèixer els motius pels quals l’hotel ha deixat de ser l’espai des d’on es posaven les injeccions.

Durant aquests dies d’impàs mentre es prepara la Fàbrica Llobet, els vaccins es posen al CAP de Calella. Se segueixen vacunant a totes les persones majors de 80 anys.

La sala polivalent és un espai ampli on es preveu desenvolupar la vacunació de forma àgil i massiva. De totes maneres, l’Ajuntament i l’Hospital de Calella estan buscant noves ubicacions per si és necessari disposar de major capacitat.

Comparteix el contingut!

Go to Top