TURISME

El turisme de proximitat omple els bungalows dels càmpings

  • Els bungalows dels càmpings calellencs estan plens per Setmana Santa
2021-04-03T16:54:00+01:00 03/04/2021|

El sector turístic temia no tenir prou reserves per aquesta Setmana Santa, però els càmpings calellencs, el Bonavista, El Far i el Roca Grossa, s’estan salvant. Tenen els bungalows plens, fins i tot han tingut més demanda de l’esperada amb gent intentant reservar un cop tenien el cartell de complet.

En canvi, les zones d’acampada pràcticament no han tingut reserves. Les poques que tenen són de clients fixes que hi van cada any.

El turista que ha vingut a la nostra ciutat és de proximitat. Destaca el client barceloní, que ha aprofitat els dies de festa per fer una escapada de la gran ciutat.

Els tres càmpings de Calella estan situats a prop de la platja, on els turistes allotjats van aprofitant el bon temps i que el sol no pica prou com perquè faci massa calor.

Els càmpings han hagut d’adaptar-se a l’època covid amb diferents mesures, que afecten des del procés de pagament fins a l’estada dels clients. Donen més facilitats per cancel·lar les reserves davant possibles restriccions de mobilitat. També han restringit aforaments i han adaptat els bars i terrasses, les dutxes i les zones comunes amb gel desinfectant. A l’interior dels càmpings és obligatori l’ús de mascareta -fora dels bungalows- i han restringit l’ingrés de les visites externes. Totes les reserves s’han de fer per grups bombolla.

Els hotels, més previnguts

La majoria d’hotels no s’han atrevit a obrir preveient que no vindria el turista internacional, el majoritari a la zona de l’Alt Maresme. El primer hotel que va obrir a Calella va ser el Sant Jordi. Per la Volta ciclista, també van obrir l’Amaika (HTop) i el Calella Palace (HTop). Ara també hi ha obert el Marisol, així com els apartaments i pensions. Tot i que estan oberts per Setmana Santa, un cop acabi els hotels de la cadena HTop no accepten reserves fins l’1 de maig.

X