Sense lavabos a partir de les cinc de la tarda

2021-04-04T15:27:49+01:00 04/04/2021|

#laveudeCalella Una dona embarassada es queixa de la manca de lavabos públics a Calella. A partir de les 17h, un cop tanquen els bars, la ciutat queda pràcticament sense serveis. Van posar dos lavabos portàtils, un al carrer Indústria i l’altre a la plaça de l’Església, però els han tret.

Persones que per les seves condicions físiques necessiten un servei constantment tenen por de sortir al carrer i no poder trobar lavabos.

Ens ha enviat aquest missatge:

“Una dona embarassada de 8 mesos no pot sortir a passejar donat que abans de les eleccions hi havien WC per tot arreu públics… i bé, que passa ara? Que per la tarda els bars estan tancats, i una dona embarassada, que en aquest moment necessita el quarto de bany a cada estona, no té on anar! Els bars estan tancats… no et deixen entrar per tema covid… tampoc es pot fer al carrer no? Llavors què fem? És molt trist… Ajuntament, poseu WC públics que estiguin nets, n’hi ha de molt xulos… no ens gastem diners en estàtues i pensem una mica en la gent del poble i els visitants!”

X