El videoclip del realitzador calellenc Ernest Vila, finalista als Premis Enderrock 2021

  • La gala dels Premis Enderrock se celebrarà demà. Enguany els premis de la música catalana arriben a la 23ª edició, en la que s’hi ha colat un calellenc.

2021-04-07T11:38:28+01:00 07/04/2021|

“El dia de la victòria”, del grup Buhos, és el videoclip que ha realitzat el calellenc Ernest Vila que ha aconseguit ser finalista dels Premis Enderrock. En el videoclip també hi participen tres dels artistes catalans del moment: Miki Núñez, Suu i Lildami.

El videoclip es va estrenar l’estiu passat, tot just després del confinament domiciliari a causa de la pandèmia. Ja suma més de 912.500 visualitzacions a YouTube.

El treball de Vila opta al premi de Millor videoclip del 2020 per votació popular, juntament amb Gertrudis i Doctor Prats per “No em dona la gana” i la mateixa Suu per “Tant de bo”, que va ser la cançó de l’estiu de TV3.

La gala se celebrarà a l’Auditori de Girona de 19 a 21h a causa del confinament nocturn. Com totes les gales, s’ha hagut d’adaptar a les mesures vigents i comptarà amb un 50% d’aforament i amb tests d’antígens a tots els artistes que pugen a l’escenari. A causa d’aquestes restriccions d’aforament, Ernest Vila no hi podrà assistir per acompanyar als artistes.

Es podrà veure íntegrament en diferit a partir de les 22:15h a través de La Xarxa de Comunicació Local i a partir de les 22:45h es podrà veure al Canal 33. El cap de setmana, es podrà veure per TV3.

X