“El dia de la victòria”, d’Ernest Vila, Premi Enderrock a millor videoclip del 2020

El grup Buhos han recollit el premi a millor videoclip per votació popular. (Foto: @enderrock)

  • El videoclip compta amb la participació d’artistes catalans com Miki Núñez, LilDami o Suu. Vila s’ha mostrat molt sorprès i agraït per aconseguir el premi de votació popular.

2021-04-08T20:12:08+01:0008/04/2021|

El públic ha decidit que el millor videoclip del 2020 és el dirigit pel calellenc Ernest Vila, “El dia de la victòria”. En declaracions a CALELLA COMUNICACIÓ, Vila s’ha mostrat molt sorprès perquè “no m’ho esperava pas. Ha estat una sorpresa molt maca. Estic molt content, molt. Ha estat una notícia molt xula”.

Per Ernest, “arribar a ser finalista era un gran premi. Però guanyar el premi al millor videoclip del 2020, és una gran notícia”. De fet, Ernest Vila ha volgut destacar que està “súper agraït per tot plegat i comparteixo el premi amb tota la gent que m’ha fet costat i ha fet possible aquest vídeo, a tot els que han participat i han enviat el seu vídeo”. Unes 400 persones de més de 40 països diferents van enviar el seu vídeo fent la “V” amb els dits, el signe de la victòria.

El realitzador calellenc l’ha dedicat, sobretot, als protagonistes, el grup Buhos, i a “tota la gent de Calella que m’ha fet costat”, ha afegit Vila.

Ernest Vila recull un premi per un videoclip que ha estat creat en un dels moments més difícils pel sector cultural a causa de la pandèmia. Vila ha volgut recalcar que “malgrat tot, malgrat les circumstàncies, aquí estem, seguim creant, teixint i en el fons sent conscients que l’audiovisual és una eina transformadora que en bones mans i amb una projecció pot ser útil i necessària”.

El videoclip es va estrenar l’estiu passat, tot just després del confinament domiciliari a causa de la pandèmia. Ja suma més de 912.500 visualitzacions a YouTube.

El treball de Vila ha aconseguit el premi de Millor videoclip del 2020 per votació popular, i optava al premi juntament amb Gertrudis i Doctor Prats per “No em dona la gana” i la mateixa Suu per “Tant de bo”, que va ser la cançó de l’estiu de TV3.

Vila podrà gaudir en els propers dies del premi, que han recollit els protagonistes del videoclip, el grup Buhos.

La gala d’entrega dels Premis Enderrock s’ha celebrat aquesta tarda a l’Auditori de Girona, amb un 50% d’aforament i amb tests d’antígens a tots els artistes que han pujat a l’escenari, en compliment a les mesures sanitàries per contenir la propagació de la COVID-19.

La gala, es podrà veure aquesta nit a partir de les 22:15h a través de La Xarxa de Comunicació Local i a partir de les 22:45h es podrà veure al Canal 33. El cap de setmana, es podrà veure per TV3.

Comparteix el contingut!

Go to Top