El Consell Comarcal vol normalitzar la diversitat sexual al Maresme

  • La bandera LGTBIQ+ és multicolor
2021-04-10T11:49:07+01:00 10/04/2021|

El Consell Comarcal del Maresme (CCM) s’ha proposat teixir una xarxa comarcal per normalitzar la diversitat sexual i de gènere en la societat i combatre la lgtbifòbia. Per fer-ho, busquen persones del col·lectiu LGTBIQ+ que alcin la veu i expliquin la seva història.

Exposen que la violència exercida cap a les persones amb diversitat afectiva, sexual i de gènere no és un fet puntual ni individual, sinó una xacra que ens vincula a totes les persones i que cal combatre.

En col·laboració amb els ajuntaments de Calella i El Masnou, el CCM ha impulsat el projecte “Visibilitzem-nos”, que recollirà les vivències i reflexions de les persones que hi vulguin participar i elaborarà material audiovisual per divulgar i fer d’altaveu dels drets de les persones LGTBIQ+ que viuen al Maresme. També s’organitzaran espais de debat als diferents municipis que hi participin.

X