Agredeixen i roben a un home al carrer Balmes

2021-04-14T18:27:35+01:0014/04/2021|

Un home ha estat víctima d’una agressió aquest migdia al carrer Balmes. També li han sostret la cartera i el mòbil de la bossa que havia deixat al terra. Els fets han ocorregut als volts de dos quarts de tres. La víctima ha hagut de ser traslladada a l’Hospital.

Segons alguns veïns, els presumptes autors, dos nois i una noia, haurien intentat comprar amb una targeta robada a un establiment de la zona. En no aconseguir-ho, han perseguit al propietari de l’establiment quan ha tancat i es disposava a anar a buscar el seu cotxe i l’han agredit. Han aprofitat també per robar-li la cartera i un mòbil que tenia en una bossa que havia deixat al terra.

La Policia Local ha detingut 2 dels 3 presumptes autors, un noi de 17 anys i una noia de 19. Els veïns han observat com la policia continua patrullant per la zona a la recerca de la tercera persona involucrada.

Un veí de la zona, al sentir l’enrenou de l’agressió ha pogut enregistrar amb el seu telèfon mòbil el robatori i els minuts posteriors. En el vídeo es veu com un dels nois s’ajup al costat de la bossa per sostreure algun objecte.

Comparteix el contingut!

Go to Top