Netflix busca figurants per una sèrie juvenil que es rodarà al Maresme

  • La nova sèrie de Netflix es gravarà a Malgrat de Mar, Blanes i Lloret de Mar.

2021-04-14T12:11:59+01:0014/04/2021|

Netflix està buscant actors figurants per a una sèrie que rodarà a Catalunya. Es tracta d’un thriller juvenil dirigit per Daniel Benmayor i Menna Fité, creadors de Merlí Sapere Aude, que tindrà vuit capítols. Porta per títol “Bienvenidos al Edén”. L’únic requisit per formar-ne part és tenir més de 16 anys.

La trama de la sèrie gira entorn d’un centenar de joves que reben una invitació per assistir a un festival de música en una illa paradisíaca. Però una dotzena s’hi han de quedar perquè perden el vaixell de tornada.

Entre els protagonistes esta Amaia Aberasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener i Albert Baró.

La productora de la sèrie, Brutal Media Producciones, ja ha començat els càstings. Per inscriure’s cal enviar un mail a eduardo.garcia@temps.es indicant en l’assumpte ‘ISLA’. S’hi han d’aportar diverses dades, com ara el nom i cognoms, telèfon de contacte i l’edat.

També s’han d’indicar les talles –alçada, talles de pantaló i samarreta i número de peu pel calçat–, el lloc de residència, si es disposa de vehicle propi, disponibilitat temporal i dues fotografies recents de la cara i del cos sencer, sense portar ulleres de sol ni gorres que tapin la cara. Des del departament de Selecció de Càsting es posaran en contacte amb les persones. 

Els càstings, a causa de les mesures de contenció sanitàries per prevenir el contagi de la COVID-19, no es fan de manera presencial, es realitzen telemàticament.

Comparteix el contingut!

Go to Top