Intent de robatori d’un mòbil a les portes de La Bruna

2021-04-16T09:50:23+01:0016/04/2021|

#laveudeCalella Ahir van intentar robar el mòbil a un home que passava pel carrer Diputació traient-li de la butxaca. Ens ho explica la seva dona: “Vull denunciar que han intentat robar al meu home, de 52 anys, el mòbil a la porta de La Bruna. Tenia el mòbil a la butxaca i el noi se li ha apropat per l’esquerra per posar-li la mà a la butxaca. Com no ha pogut, se li ha encarat i, mentre estava trucant a la policia, li anaven tirant pedres des de dintre de la casa.

El noi se li ha rebotat i s’ha ficat dintre de la casa. En Carles, el meu home, ha trucat a la policia i… al·lucinant resposta… torna per un altre lloc, que no et fitxin. Això és una resposta????? No podem permetre que es facin els amos del carrer, estarem perduts. Intolerable, Sra. Candini. La meva por es que treguin navalles o facin mal. Vivim a prop i passem tots els dies”.

Aquesta és la sensació d’inseguretat que tenen moltes de les persones que viuen a prop de l’edifici ocupat. També es barreja amb el sentiment que totes les accions que cometen alguns dels residents de l’edifici ocupat queden impunes.

Comparteix el contingut!

Go to Top