Falta un contenidor de matèria orgànica al Bisbe Sivilla

2021-04-28T18:16:05+01:00 28/04/2021|

#laveudeCalella Un estudiant de l’institut Bisbe Sivilla lamenta que falta un contenidor de matèria orgànica al costat del centre. El necessiten tenint en compte que a l’institut s’imparteixen cicles formatius d’hostaleria que fan els plats que després se serveixen a la seva aula-restaurant. Per tant, generen moltes deixalles orgàniques.

Ens ha enviat el següent missatge: “Bon dia. M’agradaria queixar-me d’una cosa. Fa molt de temps, al costat del Institut Bisbe Sivilla, hi havia una paperera d’orgànica, i com a centre que te Cicles formatius d’Hostaleria llencem molta brossa que va al marró. A veure si l’ajuntament pot posar-ne una. Els professors diuen que s’ha de reciclar més, i si no hi ha el contenidor, no es pot reciclar correctament”

X