El Festimatge fa història amb la primera trobada online de cinema 9,5mm d’Europa

La trobada presencial de cinema 9,5mm ha hagut de substituir-se per una online

2021-04-30T20:15:10+01:0030/04/2021|

El Festimatge celebrarà, aquest dissabte, la primera trobada online de cinema 9,5mm d’Europa, i tal com diuen els seus organitzadors, probablement del món. Des de Foto-Film Calella es reinventen i davant les mesures sanitàries que fan impossible la trobada presencial, on la majoria dels assistents són persones grans i de fora del país, han preparat una gala online.

CALELLA COMUNICACIÓ col·labora amb Foto-Film Calella fent possible la gala a través d’internet, a la que es preveu que s’hi uneixin espectadors d’arreu del món apassionats d’aquest tipus de format, el primer que es va fer servir tant al cinema com a les pel·lícules familiars. Comptarà amb la participació dels Presidents dels Grups de 9,5mm de França i Anglaterra i es projectaran en format analògic 8 pel·lícules rodades en 9,5mm.

La trobada online se celebrarà aquest dissabte a les 17h i es podrà veure a través de les xarxes socials del Festimatge.

El dia següent, diumenge a les 11:30h, tindrà lloc la gala de cloenda i el lliurament de premis del Festimatge a la Sala Mozart.

Però no posarà el punt i final a aquestes tres setmanes amb la imatge com a protagonista, ja que les exposicions de fotografia de la Fàbrica Llobet es prorroguen dues setmanes més, fins el 16 de maig. La mostra de l’Ajuntament Vell “El lloc decisiu”, de Pierre Radissic, es podrà visitar fins el 27 de juny, tal com estava previst.

Comparteix el contingut!

Go to Top